Ledeninformatie

Op 29 juni is de laatste training van het seizoen 2016 -2017, NEE dat wordt het DIOMIX toernooi waar leden, ouders en andere familieleden, maar ook vrienden en vriendinnen gezellig het seizoen gaan afsluiten.  Aansluitend is de ledenvergadering

Lees hier meer over in de agenda; Agenda ledenvergadering 2017. Klik de link aan om de bijlage te openen

In het afgelopen jaar is er veel gebeurt. We zijn gestart met het echt vormen van de afdeling Basketball binnen de SV DIO en dat is tijdens de algemene ledenvergadering van de SV is dat bevestigt. De SV DIO bevat nu weer 5 sporten.

Toch wel een aantal wisselingen in het ledenbestand. Er zijn een aantal leden gestopt of gaan per 1 juli 2017 stoppen. Toch ook een hele mooie ontwikkeling; steeds meer jeugd onder de 12 jaar sluit zich aan.

Wat natuurlijk voor veel publiciteit heeft gezorgd is het krijgen van 2 prachtige nieuwe basketball torens in Sporthal de Boekhorst. Tijdens een fantastische clinicavond met Henk Pieterse en Rob Boskeljon heeft er een overdracht plaatsgevonden en kunnen de volgende stappen gezet worden.

Komend seizoen willen we de competitie in met 3 teams; U20, U18 en een peanutgroep. Hiervoor wordt op dit moment druk gewerkt aan een eigen tenue, dit in samenwerking met PEAK Sportkleding

Om dit allemaal te kunnen doen hebben we extra handen nodig, zowel in bestuur als in de begeleiding van de teams.

Dus; Geef je op om ons de volgende stap te kunnen maken

Wil je meer weten neem dan contact op met de voorzitter